Tirsdag den 30. Januar 1940

skæg i engelsktimen, jeg er fuldstændig skør. Drømer om ꓕ hele tysktimen. Vi er som sædvanlig inde i badeværelset, Møller giver os timer paa Lørdag han er lidt skør. Fløjter, nu kan jeg skalaen og Tordenskjold. Har snue og er træt og sover middagssøvn. Læser ikke lektier. Vi faar 8 nye postkort af kirken, jeg faar 5-1000 af de kønneste. Der er brev fra Isse om Poulsen, jeg skriver omgaaende tilbage, paa konvolutten skriver jeg efter navnet: det er et pænt navn. Hitler taler, han er meget ironisk og siger ikke spor, de græder. Jeg skriver ogsaa brev til norge, men jeg sendet det ikke endnu, hun skal have en ordenlig epistel der oppe i Tønsberg. Jeg læser roman inden jeg gaar i seng. Jeg frygter for, at jeg skal faa en skrækkelig mellemskoleeksamen for jeg læser aldrig og regner ikke opgaverne.

Leave a Reply