Onsdag den 31. Januar 1940

Har ikke skøjter med, saa faar vi boldspil. Fru Hansen skriver i min poesibog, det er der ogsaa mange af drengene der gør igen. Eri læser et kapittel højt af den trofaste flod, de vil alle laane den, da Buller kommer, gemmer jeg mig i vægskabet medens de andre bliver smidt ud. Vi er ogsaa oppe bag haandgerningsværelset, vi taler om at gaa ud at rasle til fordel for Finland, det kunde være sjovt. Inger maa køre en stor omvej hjem, saa vi kan ikke følges ad. Der er mange soldater i taarnet, jeg er der oppe at tale med oberst Ronde, bagefter er han nede at faa kaffe her, han er vældig charmerende og let at tale med, jeg underholder ham længe alene. Jeg er ogsaa som sædvanlig nede paa Dorfs værelse, han har travlt. I tilfælde af krig bliver præstegaarden beskyttet, for der er meget antiluftskyts i kirketaanet, de er der ogsaa i nat. Jeg skriver stil. Vi muer ud paa pastor Lunns værelse, jeg [køber?] et gulvtæppe, 1 akvarel og 3 stole, saa det hygger vældigt paa mit værelse, far siger, at jeg bor som en baron(esse) – snart

v. cloc 1

Leave a Reply