Mandag den 29. Januar 1940

Er næsvis da Sone[Lone?] bemærker, at jeg kommer for sent. Vi er i badeværelset, vi danser, de griner af mig, non sine causa. Vi løber paa skøjter i gymnastiktimen ∆. Jeg har kort med hen til pigerne. Da jeg kommer hjem, er der brev fra Norge, det er morsomt og griber en gammel snegl som mig om hjertet. Jeg gaar med en stork i knaphullet til ære for Kronprinsessen. Det er ogsaa Majas fødselsdag. 10 blomster. Jeg er i 2 timer paa Dorfs værelse, vi slaas for sjov, hvor er han sød, jeg gir ham en baby. Far giver mig solskinspiller. Mogens Hansen ”fra Tage H.” er her med blomster, han har været inde i 18 maanedeer, det gaar ud over bedriften. Grev Knuth ringer. Jeg læser ikke lektier, men skriver til Norge. Dr. Ellehauges har ungerne med. Grev knut med frue kommer kl. 10 til 1, det [de] har en lille grønlænder med og er vældigt søde, han skyder hele tiden til undertegnede, Pastor Lunn, Gunnar og jeg roder i fars bogreol, greven tror, at jeg er meget interesseret i bøger, det er ganske vidst heller ikke løgn. Gunnar siger, at jeg ikke er tabt bag ud af en vogn, han bliver her i nat og er vældig sød. Grevinden er oppe paa mit værelse. Far taler om at faa mig ud til Rotary rektoren at gaa i gymnatiet, det lyder tiltalende, gid – og dog.
Rødv. 1

Leave a Reply