Tirsdag den 3. Januar 1939

sover til ved 11 tiden, ortner værelse og spiser frokost, mor og jeg tager med 1 ½ bilen, vi er hende hos Inger Bacher med en besked, vi er hos Ejnar Munksgaard med 50 Kr. hos Karlesonn med fars ure og et par bøger, vi er hos Illum at købe hatteslør, Kaasko, frakeslg og nedderdelestof til mig, frakestof og dragtstof til mor, det sælges for 1/3 pris og er fine modelvarer. Det er 1. dag der er udsalg, derfor er det saa smarte og gode stoffer man kan udvælge sig. Mit urglas blev knalde af en snebold, det koster 5 Kr. at faa et nyt i, men saa er det og-saa splintfrit. Kører i rutebil med fru Petersen, hun vil have mig til at gaa til dans ude ved forum, men jeg synes det er for langt, og saa koster det 10 Kr. pr. maaned. Køber handsker til 6,50 i Magaseng. Er hundesulten. Skrædder Madsen tager maal til 2 sæt tøj. dagbog. Væver en æggevarmer. I seng kl. 10

Leave a Reply