Tirsdag den 26. Marts

Fru Henningsen fra [Kannos?] ringer, at hun vil komme herud til frokost, hun er paa diæt og vi skal have ørreder til middag, vi gør alt for at blive færdig til kl. 12, men saa ringer hun, at hun først kan komme kl 6, saa spiser vi selv den gode frokost og er ærgerlige. Der er hovedrengøring i herreværelserne, saa maa jeg vaske op, jeg kan nesten ikke da jeg er træt (influensa) derefter sætter jeg Ingers brudebilleder i min skrapbog, det gør jeg vældig smart (naar jeg selv skal sige det). Hjelper med aftensmaden, saa kommer Erika, hun er vældig sød og charmerende, vi taler meget, i morgen skal hun til Tyskland, vi giver hende 20 æg med og sæbe, de faar kun 3 æg om maaneden. Far giver hende en armenisk løber til 20 kr (er skudt) [?] som Lunn meget rigtigt bemærker. Vi følger hende til Litha 9bilen, det øsregner.

Mon jeg skulde købe nogle armeniske haandarbejder for mine penge, man kan jo snart ikke købe noget, i dag er de fleste forretninger lukkede, da der skal 85 M. kr ind som ekstraskat, varerne forhøjes 10%.

Leave a Reply