Tirsdag den 18. Juli 1939

Vi er ude at gaa i skoven ogsaa vi botaniserer. Lidt senere kommer de fra Slagtegaarden, ogsaa de fra Slagelse kommer i eftermiddag. Henning og jeg keder os, først ligger vi i kornet, saa piller vi hver en kurvfuld ribs til tante Johanne, og vi bliver fotograferet. Jeg faar heldig-vis lov til at blive til Fredag, Torsdag har idrætskluppen udflugt, men da de ikke maa tage med spørger jeg ikke aet. Far og mor følges med Fransen til Taastrup, der skulle saa tage toget. Jeg faar næsten ingen formaninger. Da de er afsted gaar Henning og jeg op paa mit værelse, der taler vi romaner, vi vil digte nogle smaa vers, men det bliver ikke til noget, vi har begge en masse skolehistorier at fortælle, vi kommer ind paa smudslitteratur, saa fortæller jeg om Børges billeder, vi læser en masse i [ ].

Leave a Reply