Tirsdag d. 8. November 1938

(fri)

Staar op ved 10 – 10½ tiden, ordner mit værelse og hænger længe i køkkenet og over aviserne. Vi drikker ikke morgenkaffe da vi spiser frokost 11½. Jeg lægger en del snavsetøj til vask. Fie og jeg danser palitkleri [nok: Palais Glide, en modedans fra 1935] og lampeth-walck. Jeg er hos skomageren efter et par af mors sko, men maa vente paa dem i over en halv time, imens underholder han mig med præstens søn fra det sted hvor han er fra. Det er et ganske godt vejr, men jeg er ikke ude. Der er 2 mænd, der gaar omkring og efteraarsgraver. Jeg har en hel del leksier til i morgen, og jeg læser videre til naar jeg skal til at have travlt. Mor er hende at sove da de skal ud til grosser Schäffers fødselsdag i aften. Jeg er med til at lave middagsmad. Christensen og jeg spiser alene. Fie og jeg faar en brydekamp, den bliver uafgjort. Jeg læser historie hele aftenen, for første og en del af 2. mellem. Fie er til gymnastik. I seng kl. 11.

Leave a Reply