Onsdag d. 9. November 1938

Vi sidder over hos Borch, sikke nogle smaa dydsmønstre hun har, i gymnastik er klassen i vandet saa jeg læser leksier. Vi faar fru Hansen i naturhistorie da der er termin. Vi faar Møller i tysk, vi læser leksier, laver sjov og snakker. I haandgerning priser frk. Borch som sædvanlig mit haandarbejde. Hele dagen har vi lejet ”frit op og ned” i skolegaarden. Pigerne er uvenner i klassen, men jeg undgaar at blande mig i det, det er Ingas Haar, der er grunden. Jeg tegner et billede af frk. Borchs bil, far synes at det er morsomt og gemmer det. I skolekøkkenet laver vi grøntsager og sovs, jeg bliver [A.t?] i en familie indeling [inddeling] Inga vil ikke følges med Inger, Trille og mig hjem, men hun er dog ikke særlig gal. Paa vej hjem lærer jeg pussikat. Far og mor er til middasg hos pastor Rønnenfeld. Jeg læser leksier, saa er jeg ned at danse med Fie. Missen er vældig sød i aften, jeg sidder i kontoret og læser historie til kl. 11.

Seddel fra lærer Borch om oversidning
Grunden til at Birgit “sidder over” hos Borch ses her: mandag kom hun for sent til en time.

Leave a Reply