Tirsdag d. 30. August

Er forfærdelig hæs. I dansktimen spørger Rosenholm mig om hvor jeg har været i sommerferien. I historie bliver jeg hørt og faar ug eller ug-. I geometri bliver jeg ogsaa hørt og faar mg+. I geografi faar jeg kun mg+, men jeg er meget hæs og virker derfor lidt træg. Herhjemme gaar jeg længe i haven og spiser mange frugt, 3 mænd graver en rænde nede fra vejen og op til køkkenet, nu skal vi have gas. Jeg begynder dagen med at vilde slanke mig, men der bliver bagt saa meget til bazarkomitemødet at jeg spiser en mængde varm kage, lige det der feder. Da jeg er saa forkølet læser jeg hurtigt mine leksier og gaar i seng et øjeblik efter middag, inden mødet begynder. Jeg faar en kande med te og tre smaakager. Jeg venter at nogle vil komme op at se til mig men der kommer ingen.

Leave a Reply