Tirsdag d. 24. Maj Taarnby

Jeg skriver brev til Karen.

møder kl. 9, skønt jeg skulle ha’ mødt kl. 8.

Jeg gør badmintonbanen i stand. Fie og jeg spiller i en times tid om aftenen. Far og mor lover at stemme paa en ikke sosjaldemokrat-komunist til forældreraadsvalget. Fie fortalte mig, at der er en ung mand, der har friet til Johanne Nisbur, jeg laver sjov med Cristensen, og fortæller ham og Olsen det. Fru Lindebo-Larsen, har faaet store flotte Granatsmykker. Vi bager kringel til mødet i konfirmandstuen. Far spørger, om jeg er ked af, at der saa tidt er brev fra Vinkelvej 4, Viborg til Olsen, men jeg benækter det naturligvis.

Bibliotekar, kant theol Dunereiter [?], fra literært selskab er til kaffe og likør. Vi ved det ikke, før lige da hun kommer, saa vi maa skynde os at dække i havestuen.

Jeg og Tomsen er ovre i dammen at fiske guldfisk, jeg laaser døren op, han har hvist ikke held med sig.

Leave a Reply