Mandag d. 23. Maj Taarnby

de fleste lære har eksamen, saa vi faar vikar.

vi faar besked paa, at vi skal møde 9, Tirsdag og Onsdag. Jeg er til præst, far taler om Universet

Mine skolekammerater ser billeder.

Inger bliver hele efter middagen og aftenen. Vi sykler en tur til lufthavnen, og langs strandvejen hjem. Vi besøger Fru. Jernkoff. hun gir sodavan og er som sædvanlig vældig sød. Middag. Vi ser broschyre fra Heidelberg o.s.v. Ove ringer, at jeg skal møde 8 i morgen, men det vil jeg ikke, og han laaver ikke at sladre.

Inger faar syrener med hjem. Vi spiser 3 slikkepinde, Inger 1 og jeg 2.

Jeg gaar en tur med far og Olsen. Far gir billeder. Inger og jeg er på lofted. Inger faar syrener med hjem.

Jeg faar tandpasta og citroncrem af mor.

Jeg henter 10 marsipanbrød, 1 stk. let bitter schokolade, og 8 stk. blød nougat hos bageren. 

T

Leave a Reply