Tirsdag d. 22. November

Vi faar vore stile, jeg har faaet mg% – mg, vi faar en fristil for, vi maa vælge mellem ”Fuglereden” og ”Efteraaret.” Jeg bliver hørt i historie og faar ug%; Vi faar et forsøg ”i kemi,, der lugter forfærdeligt”. Vi har vikar i geometri, vi laver sjov. Der falder meget daarlige karaktere i geografi, jeg bliver ikke hørt, men jeg kan det. Borch, gal i tysk.  følges med Inger hjem, spiser og hjelper til i køkenet, læser ikke leksier da vi har fri i morgen. Dr. Ellehauge paa besøg, hos skomager, og gartner. Laaner mor mit sølvtøj, læser i ”K. f. G.” Gæsterne fylder hele bordet saa der bliver ikke plads til mig, jeg severe, det er meget morsommere end at spise med. Spiser meget. Arkitektens kommer, de har en æske schokolade med til mig. Jeg viser damerne værelse, konfirmationsgaver   og Kristensen er inde at faa et kursus i 1. komodeskuffe. W.W. træder paa missen, derfor er den gnaven. Skænker kaffe, otner huset efter gasterne faar 2 Kr. af mor og 3 kr. af far

Leave a Reply