Onsdag d. 23. November

              (fri)

Sover til kl. 10, staar op til frokost, spiser, læser leksier, skriver dagbog for ½21., 22. og 23., ortner værelse. Inger B. er her til frokost. Mor er i København, hun skal have en ny frake og en moffe, hun lover ogsaa mig en, men det skind hun giver mig, er hvist ikke meget værd. Det stormer kolosalt. Jeg har den brune dragt paa til skolecene, vi ser Henrik og Pernille, det er morsomt – jeg køber ikke noget slik, da jeg har taget paa i de sidste par dage.  Da jeg skal tage hjem, er der en lille pige, der lover at følges med mig, men hun bliver hented i bil, saa maa jeg finde en anden at følges med. Det regner, og vi har blæsten lige imod os. Jeg spiser en masse gullerødder, men jeg spiser ikke ket [ret] meget andet, jeg slanker mig, jeg vil ikke gaa rundt og være tyk. Jeg læser i ”K. f. G.”, den er morsom. Da jeg er nede at sige godnat faar jeg noget slik, men jeg gemmer det meste. Ortner mit værelse og læser ”K. f. G. Sover ved 10 tiden,  men er vaagen i nat

Leave a Reply