Mandag d. 21. November

Bliver jeg har slanket mig hele dagen, men spiser nu slik. Grete W, hendes søster og Anna N. er her med schambinjong, de bliver lidt. I seng 11, vaskes godt og faar slik med op.hørt i gramatik, jeg kan det, men faar kun mg%. I gymnastik har vi nogle springøvelser, Eva er en dum ged. Kolby er syg, saa vi faar tysk og kemi i stedet for regning og aritmetik. I religionstimen læser vi Ben Hoor færdig og begynder paa Robin Hood. Jeg aflevere de to bøger jeg har læst færdig i de sidste dage og faar ”Soldater Krønike”[i margen:] Krøniken fra Garnisonsben. Vi maler i tegning. Jeg følges med Inger hjem fra skole, jeg er træt, spiser kun æbler, Sørensen er her med børster. Fie er gal, jeg læser leksier, skriver dagbog for 21.-11., far er hos bogtrykkeren. Jeg sover til middag da jeg skal være længe oppe i morgenaften. Jeg læser 20 sider i ”K. f. G.”, den er vist ganske god, men ikke særlig fin. Far har en masse slik med hjem fra Kb.,

Leave a Reply