Tirsdag d. 20. September 1938

I dansk faar vi en hjemmestil for som hedder ”En Dag i Sommerferien” og saa faar vi ogsaa en gramatikøvelse for. I fysik bliver jeg hørt og Eri hvisker saa godt til mig at jeg faar mg+, eller ug%. I tysk laver vi sjov, og jeg har et par smaa briller paa som jeg har lavet af staaltraa. [staaltraad] Jeg faar en daabsatest som jeg skal avlevere til far fra en konfirmant, vi er oppe paa gangen at danse lampethwalk i frikvarteret og saa kommer Gibber og skælder os ud og siger at vi skal gaa ned at mælde os til gaardvakten, (han griner naturligvis) jeg har de smaa briller paa og han bliver rasende derover. Jeg faar et stykke schokolade af Børge og en appelsinbolle af Edith. Fie stryer tøj, jeg fortæller hende det og hun griner. Jeg spiser en masse i spisekammeret og i haven. Fie bager og jeg spiser kager. Jeg høre presse, missen er inde og den er efterhaanden ved at blive en lille smule tam igen. Jeg drikker aftenkaffe med og gør ikke gymnastik desverre.

Leave a Reply