Mandag d. 19. September 1938

I dansk faar vi vore karaktere at vide, mg-mg%, mg. vi læser ogsaa af ”Nej” op, det er vældig morsomt med de fejl der begaaes. Er Back og Maalmand i haandbold, det er temmelig kedelige poster. Jeg er oppe i arimetik og faar ug. Vi gaar alle fra de sidste timer skønt vi ikke skal til præst førend i aften, far synes at det er meget fornuftigt, jeg gaar længe i haven, læser leksier, er nede til eftermiddagskaffe, Inger har levepostej og rullepølse med inde fra Houberg. Efter middag læser mor tysk med mig og saa er vi til præst, Inger og jeg skriver alle 200 navne op og vi stiller op paa kirkegulvet, jeg skal staa nummer 1 i 2. kold [hold]. Om eftermiddagen er Inger her at skrive for far hun er oppe at se min konfirmationskjole og den smukke salmebog som jeg har faaet i dag. Jeg har saa [sat] blomster i min grønne keramikskaal og de er meget smukke.  jeg henter ogsaa pære ind til min skaal. Ove ringer. Gør ikke Gymnastik.

Leave a Reply