Onsdag d. 21. September 1938

I gymnastik er jeg ikke ret flittig, det synes fra Hansen heller ikke, hun mildest talt skælder mig ud. Jeg skal bære den en pløkke ind og maser lige ind i omklædningsrummet, der staar drengene og er ved at klæde sig paa. Juler [??] skælder mig ud. Jeg bliver mærkelignok ikke skældt ud i naturhistorie, vi har ikke noget for til i dag. I tysk laver vi en forfærtelig sjov som sædvanlig, i dansk læser vi af ”Nej” op, det er morsomt. I engelsk klare jeg mig ikke saa godt. Jeg læser leksier og spiser ikke saa meget før end i aften, jeg høre radios, Fie bager en masse, og jeg smager naturligvis paa det, men heller ikke mere. Jeg læser ikke engelsk med mor da hun ikke har tid. Jeg klæder mig om og tager den grønne kjole paa, ortner nejle o.s.v. , der er et par der har sent afbud. Karen kommer først med pærer og blommer, saa kommer diriktørsadulin med frue, adjunkt Molderup med frue og 2 af hendes søstre og Else (plejedatter) vi har det morsomt og hyggeligt, de er oppe at se min konfirmationskjole.

Leave a Reply