Tirsdag d. 1. November

Nu maa jeg klæde mig paa ved lys. I dansk analysere vi den stil vi skrev i gaar. Møller fortæller usædvanelig mange krøniker i dag. Vi faar læst op i kemi. Vi faar en vanvittig svær geografileksie for. I tysk laver jeg næsten ingen sjov. Jeg begynder at gaa med støvler. Inger, Ove og jeg følges ad fra skole, Ove og Inger taler sammen hele tiden. Herhjemme spiser jeg frokost, saa læser jeg en masse, leksierne til i morgen er temmelig svære. Jeg ortner mit værelse, da jeg sikkert ikke vil faa tid til det i morgen. Jeg er temmelig træt og vil tidligt i seng. Far og Mor er i København. Jeg skriver dagbog for Søndag, Mandag og Tirsdag. Mor skal ogsaa læse meget med mig, paa forskud. Jeg er øm i alle lemmer efter den megen gymnastik i gaar. Det er koldt, og det blæser. Jeg spiser en masse æbler. Jeg læser og regner en masse, saa jeg ikke skal faa meget at lave i morgen. Jeg gør lit gymnastik paa gulvet

Leave a Reply