Søndag den 25. august

Jeg læser Røverstuen, og saa tager mor og jeg ind paa hovedbanegaarden. Der er modvind, saa vi kommer 5 min. før Berlinerekspressen gaar. Vi er 12 for at sige farvel til Gunnar. Han er sød. Bare han ikke bliver syg i de 3 maaneder. Det er et dejligt vejr hjem. Jeg læser lektier og skriver dagbog. Jeg fortæller far og mor, at ⊥ kommer i morgen, det interesserer dem, at han har skrevet til mig.

W. er med i kirke. Staunings niece bliver døbt, saa hun og Trille er i kirke. Vi faar en farlig sludder udner salmerne.

Vi anbefaler fru Chris at sende Poul til Tyskland. Vi er indviteret med til W Hansens 40 aars bryllupsdag, men jeg gidder ikke tage med, jeg vil læse. Jeg er ogsaa flittig og bliver tilsidst træt. Vi smører et par humbler i spisekammeret, og saa læser jeg viddere. W. syr navn i alt mit gymnastiktøj.

Mor kommer hjem for at læse engelsk og fransk med mig, men jeg er saa træt, at jeg halter i det. Jeg gidder ikke skrive stil og læse matmetik.

De har majskolber og gulerødder med hjem.

ah. i morgen kommer ⊥

Leave a Reply