Lørdag den 24. august

Jeg tager hovedgasslangen af uden at lukke for gassen, sikken en forskrækkelse indtil jeg har faaet det bragt i orden, uha. Jeg begriber ikke matmetikken, men bliver heldigvis ikke hørt. Der staar 30 mennesker for faa bilet til ”Barnet,” saa gaar jeg igen. det er Lunns fødselsdag, saa vi er indviteret til chokolade hos Tvebakkerne. Der er hyggeligt. L. faar røgelse og salatolie, og saa bliver han ridder af den kolde skulder. Bartolomæus fejrer han i dag, det er nok hans skytshelgen. Det er ogsaa Thoms fødselsdag, det derfor det regner.

Høsten slaar helt fejl i aar, og saa skal vi enda føde Tyskerne. Karin skal til Hedehusende, og jeg skal møde Inger paa hovedbanen. Jeg er lige ved at gaa en plakat med ”sløseri der skader os alle – Stauning sidder endnu. [afsluttende ” mangler] I kommer ½ time forsent. Saa faar vi biletter til Besættelse i Grand. Jeg har set mange film, der er bedre, men den er god. Vi gaar strøjtur.

Det er et dejligt frisk vejr. Mor og jeg gaar med I. ud. Den kunstige flyveplads er oplyst og der bliver kastet lysbomber. Tage har været herude for at tage afsked, han rejser til Jylland.

Scheaffer holder ind, da det regner saa stærkt, at han ikke kan komme hjem.

Leave a Reply