Mandag den 26. august

Alle kurvene er røde, ih, hvor irreterende. De nye gymnastikdragter er pæne. Matmetikken gaar op for mig. Vi faar lysbilleder, de er allle saa morsomme og søde. I dag kommer ⊥. Jeg har en masse at lave, men gidder ikke tage mig sammen. Jeg plukker blomster og køber 6 pund smør hos købmanden, bare for at faa fat i Gert og faa en plakat med Stauning sidder endnu. Købmanden bliver gal. ¾ af de tyske børn børn [gentaget] der er født her i Danmark er blinde. Far faar kort til 800 kg Tørv, de er imidlertid frigivne. Inger ringer, hun er ene hjemme, og saa henter hun mig, og jeg er ½ time ude hos hende. Jeg faar en pose æbler og en dejlig buket solsikker. Aksel Chr.’s er her for at tale om Poul, han har chokolade med til mig. ⊥ og Chr. kommer hjem, jeg er lige ved at være skuffet, har er saa fremmet, og jeg synes at jeg opfører mig saa klodset. Jeg skriver stil ind om blomster, det er noget møg, men den bliver hvist meget god. Hvor er det underligt at han er fremmed, jeg tør ikke engang gaa ned og sige godnat til ham. Hvilket værelse mon han skal sove i i nat. Jeg er træt men skal først møde kl. 9 i morgen. Jeg er saa øm paa tungen og kirtlerne paa den er store.

jeg træder 3 gange forkert og falder.

Leave a Reply