Søndag den 12. maj

(pinsedag)

Jeg smører lagkage sammen og er i kirke. Taler med Inge Jensen.

Jeg ordner værelse, laver røræg og en hel masse andet til frokost, min haand er temlig slem, saa jeg maa have et stort bind om. Jeg er nede ved bussen at hente konsul Vingaards og deres plejedatter, far har bryllup, det synes konsulen er saa morsomt. Jeg har Chr. tilbords, han er skrækkelig klosset, frokosten er ellers meget morsom. Kirsten og jeg snakker sammen, vi er oppe at se mit værelse og vi bliver dus, hun skriver i min poesibog og indviterer mig ud til Marieforbundet paa Lørdag.

Vi gaar alle en tur og er inde i kirken, bagefter ser damerne haandarbejde og fruen køber noget armenisk arbejder.

Da de er taget afsted, tager vi en aftensmad med resterne af det fra frokosten, saa gaar vi hen at sove og vi tager med bussen ind til Hostrup Vigs, han er nasist og mor og han er lige ved at lave skandale, hun forbyder mig at ryge.

Vi faar grammafonplader og sygeplejersken lægger min haand i varmt vand i en time, derefter har den det meget bedre, jeg pakker den ind i en trøje i nat. Vi skælder mor ud, det er sjældent at far og jeg holder sammen.

v: 1 viski

Leave a Reply