Søndag d. 11. September

Jeg er ikke i kirke, men ligger længe, derefter ortner jeg mit værelse og pille mine blomster. Jeg er ude i haven at plukke frugt, Tage og Gunnar kommer Middag, det bliver desverre regnvejr, far er gal og forbyder mig at tage til Adletikmatch, Fie vil ikke med, jeg ringer til Inger og Ove om de vil ha´mine biletter, men ingen har tid. Jeg læser leksier og sidder og høre paa de kloge. Vi drikker eftermiddagskaffe i havestuen, derefter er vi paa kirkegaarden, min krans ligger endnu pænt på Ejas grav. Vi spiser blommer. Far skyder et par fugle. Jeg har den grønne broderede kjole paa. Det er koldt. Missen er ved at blive vild derfor sørger vi for at holde den inde. Tage og Gunnar synes vældig godt om de 2 persiske tæpper, men er enige om at det i havestuen er det kønneste og fornemste. Ved middagen er missen inde og vi forer [fodrer] den ved bordet. Tage og Gunnar er begyndt at gaa i seng kl. 7 og staa op kl. 3. Vi er indviteret til Håstrups vig, men gaar i seng.

Leave a Reply