Mandag d. 12. September

Vi spiller haandbold, først er jeg centre for og derefter er jeg venstre ving, Eva sparker mig paa benet, og tar bolden fra mig nogle gange, men naar jeg gør det fra hende bliver fru Hansen gal. Efter dansktimen laaver Rosenholm at han i religionstimen vil lære os en ny dans som han har lært i England. I timen hvor vi er til præst i lærer far os om Grundtvi, vi er i kirken. Derefter læser jeg leksier, jeg er som sædvanlig nede til eftermiddags(aften)kaffe og med det gaar der megen tid. Jeg løber rundt i haven og spiser en masse frugt og slaar mange ned som jeg saa lægger i min skaal. Mor kasere mine blomster, jeg sætter Gyldenris ind i min store krukke. Efter middag hører jeg presse, forfærteligt med Tyskland Zjekoslovakiet. Læser Tysk med mor. Efter aftenkaffen gør jeg gymnastik i en halv time, det vil jeg til at gøre hver aften. Det er koldt, regner og blæser. Jeg faar høstblomster at sælge paa Onsdag.

Leave a Reply