Tirsdag d. 13. September

Bliver hørt i historie, men faar ingen karakter, vi har forsøg i kemi, Borch er splitter tosset, hun farer fra den ene ende af klasse værelset til den anden og smækker øretæver, vi skiftes til at ”føre an”, vi bliver alle skældt ud det er vanvittigt sjovt. Jeg gaar rundt i haven, plukker blomster og frugt og ”æder” en masse i køkenet og af bridgeblandingen. Jeg læser leksier og skriver ordøvelse ind, mor retter den efter den er skrevet ind. Karin og Inger har Blommer med. Jeg [faen] en plade Juvel sjokolade af far. Fra Fischers’ kommer der flere baade med blommre, [blommer] de skal henkoges i morgen, men jeg gør et lille indhug. Jeg smøre franskbrød med rokefor [roquefort] til aften kaffen og skærer ogsaa astakage, Fie har bagt i dag. Redaktør Nekolej Bladet holder et radioforedrag fra Geneve. Mer brød. Jeg begynder at gøre gymnastik, det vil jeg hele vinteren.

Leave a Reply