Onsdag d. 5. oktober

Møder kl 9. Jeg deler ud i naturhistorietimen, der er kommet en ny dreng som hedder Kaj, han er fra Højdevang og er et farligt skvat. Jeg laver sjov i tysk og er paa gangen, vi har alle fraker, tørklæder og vanter paa for at drille Bork. Vi faar et meget lille stykke for i engelsk. Vi gaar fra haandgerning da der er skolecene, jeg forsøger at sælge min bilet da jeg har set genboerne [J. Chr. Hostrup, Genboerne, 1844] før. Jeg faar den ikke solgt, og det er godt. Jeg er hjemme at læse engelsk og svensk og er saa afsted. Det blæser forfærteligt og hatten blæser af mig. Jeg sidder ved siden af en unge dame der giver mig strømpebånd, hun er sød. Stykket er morsomt, men ikke nær saa godt som da jeg var herunde sidste gang, men skuespillerne er jo ikke saa store. Det er mørkt da jeg skal hjem, derfor cykler jeg efter nogle drenge. Herhjemme spiser jeg en masse, saa læser jeg leksier og gaar i seng uden kaffe.

Leave a Reply