Tirsdag d. 4. oktober

Karin Bachers fødselsdag.

Jeg staar op ved 10 tiden og ortner mit værelse fra i nat, jeg læser leksier og hjelper med at skræde pære, gidde er temmelig syg af sin byld og ligger i sengen hele dagen. Det stormer kraftigt saa de fleste pære er blæst ned i nat desverre. Jeg spiser 1½ andeskrov inden frokost. Fru Vibæk er her at gratulere mig, hun har røde nilleker med. Inger skriver for far, far skriver bog. Jeg er hos købmanden med en kurv pære at takke for albummet, jeg køber 30 10-øre stykker schokolade. Jeg samler 7-8 store kurvefulde pære op, Inger, Fru Vibæk og mange andre faar saa mange de vil have. I aften skal konfirmanterne skrive sig paa listen til skovturen. Karin er her at læse korektur for far, de har meget travlt. Jeg skriver dagbog for Lørdag. Jeg læser leksier da ferien er forbi i morgen, og jeg maa i skole. Jeg gaar tidligt i seng, ved 10-tiden, og sover omtrent med det samme, jeg finder paa, at jeg skal have et bord til op paa mit værelse.

Leave a Reply