Mandag den 19. August 1940

Jeg kan lide at gaa derinde, foreløbig i hvertfald. Min lille finger bliver forvredet under langboldt, men man maa jo ofre noget for den store kunst.

Jeg er inde i 4 boghandler for at faa Falkenstjerne II, jeg maa vente med den til i morgen, saa kan jeg ikke faa læst. Hagerup kender mig, da jeg siger Strunge. Alle mennesker hilser paa mig igennem Taarnby, jeg møder alle mine bekendte.

Til i morgen er leksierne ikke svære end de var i mellemskolen. W. fanger en løvsanger, den har næsten ingen krop. Ved jubilæet havde den svenske minister Vasaordenen i lommen til far siger Scheaffer. Pastor Terkilsen fra Samsø og Nanna, der gaar i 2. g. paa Sahle er her. Hun er meget sød og pæn, men et lille gudsord fra landet. Hun har aldrig haft en sjejk og er imponeret af mig. Vi er i taarnet og blommerne. Hun bliver indviteret herud en anden gang igen. W. græder fordi føllet ikke kom ned til hende. Men nu faar hun en flyver fra Tempo gør hun, han er muligvis tysker.

Jeg gidder ikke læse paa matematik.

Leave a Reply