Mandag den 18. September 1939

Bestiller meget i tegning. Vi har armanden i geografi, Eri sidder og ser beundrene paa ham, og saa gør vi det ogsaa, hun er helt ude af flippen. Vi er dovne i gymnastik. Har hovedpine og læste lektierne i gaar, saa jeg gaar ned og laver sjov med Lundorf, far finder 3 katteunger i haven, de 2 fanger vi, den ene er from og grim, den anden arrig men køn, jeg har dem med oppe i soveværelset til hos mor. Fru Chris og Jessen er ude at plukke hyldebær. Samler frugt ind og hopper ind af vinduet dernede til dem, de spiser alle blommerne, hører radioavis. Læser lektierne hos mor. Far er til menighedsraadsmøde hos Niburs, saa jeg er nede hos studene, vi hører gamle danse i radioen, Jessen er ogsaa til kaffe deroppe, men saa taler vi engelsk, Lundorf ringer til Gentofte. Det et yndigt vejr. Mor kommer og smider mig i seng da jeg har hovedpine, men i lag bliver pinen svag. [lyder som et ordsprog?]

Leave a Reply