Mandag den 14. August

Har afleveret en gyselig engelsk stil før ferien, inden tegnetimen staar jeg i gaarden og laver sjov med han, [ham] jeg kalder ham en baby. De andre tager prøver, gid jeg ogsaa kunde, Inger er med hjemme til eftermiddagskaffe, hun faar titaniske studier indb. hollænderne er desverre ikke hjemme, men de kommer til middag jeg er ude at have en vældig skæg med dem, de har hollandske cigarretter, de skriver morsomt i min bog. Far er hos Hjeds og mor ligger i sengen, jeg er hos Elinar. [Elimar] Der kommer 15 piger i aften, vi laver baal i gaarden, vi faar te og kager, der synges vældig meget, “der er et yndigt land” og mange hollandske og engelske. Mor kalder paa mig 3-4 gange inden jeg kommer, jeg har ikke læst lektier i dag saa tilsidst gaar jeg, gid de var her en dag til.

Leave a Reply