Tirsdag den 15. August

 

Jeg staar tidligt op for at møde hollænderne, men de sover, saa maa jeg tage i skole, min natkjole er krøllet sammen, det bliver jeg irettesat for, jeg kan ikke engelsk og i dansk har jeg glemt en bog. Vi er i realklassen, vi sidder alle og sover. Vi bliver 9 paa latinholdet, Rosenholm fortæller hvor svært det er og gør os begyndere helt deprimerede. Alle 15 har skrevet morsomme vers i min bog, de er desverre taget afsted. Der er gjort rent paa mit værelse, saa det ligner jeg ved ikke hvad. Jeg læser først de riktige lektier og saa latin, jeg maa læse hele dagen og er vældig træt ved slutningen. Aksel Kristensen slaar græsplænen. Lyset gaar ud i dag igen. I aften bliver 2 ruder pludselig slaaet ud, og der farer et par æbler igennem, vi ringer efter politiet der leder forgæves efter gerningsmanden. Jens har set 2 15 aars fyre løbe ud

Leave a Reply