Mandag den 11. September 1939

Fru Maane, den ged har givet mig mg+ i engelsk stil, hun kan naturligvis se at jeg ikke selv har skrevet den og siger, at saa vil hun ikke tage mod karakteren. Vi har en yndig lille pige i fysik, overlæren er inde at høre paa hende, jeg er oppe. Faar mg+ i dansk fortælling. vi giver kunstigt aandedræt i salen. Det har regnet meget i dag. Far har en artikel om Shangstohova [Czestochawa] i ”Kr. Dagblad”. Lundorf og jeg snakker skole, læser paa forskud. Inger laver kontorarbejde. Er fuldstændig vild og spiller Lampeth Walk paa syltetøjsglassene, da far er færdig med at tale om at han er glad for at jeg alligevel ikke blev en dreng, vi ikke er med i krigen og jeg ikke ligger i skyttegravene har vi det vældig morsomt Skønt Tyskland for længst har meldt Warsavas fald er byen dog i Polakkernes hænder og er centrum for kampene. [Det nederste mangler i skanningen]

Leave a Reply