Søndag den 10. September 1939

Kirken er yndig, snakker med Inge Jensen, fru Lindbo Larsen skælder far ud og er ganske hysterisk, hun mener at far kom med personligheder i prædiken. Vi gaar tur inden middag. Gunnar er her, men tager afsted til Domus Medica hvor han stadig arbejder. Huset er menneskeøde, saa jeg gaar op at læse lektier paa forskud. vi hører radio, mor og jeg er ovre i kirken at tage mange af de kønneste buketter. Jeg laver en pragtfuld en til mit værelse, tegner den og ortner tegnesagerne, det er længe siden at jeg har tegnet sidst. Radioens program er blevet saa lødigt i den sidste tid, vi hører Ave Maria, His masters vois og mange andre, der er ogsaa, der er ogsaa [gentaget] besøg hos firlingerne [firlinger, født i Breth 1936, var danmarkskendte og blev omtalt i pressen m.v.]. Vi har det vældig hyggeligt, far fremlægger nogle filosofiske betraktninger om krig i al almindelighed og denne i særdeleshed. Ogsaa i dag er jeg meget pjattet, men hvordan kan jeg være andet.

Leave a Reply