Mandag d. 19. December

Det er meget svært at cykle til skole i dag, det stormer og sner stærkt.

I gymnastik faar vi kongeboldt, jeg bliver konge og rører mig meget. Vi glider i gaarden, jeg bliver øm i benene da jeg løber saa meget, klassen slaas i sne skønt det er forbudt. I religion læser vi op af Robin Hood. I tegnetimen er frk. Christiansen paa visit som sædvanlig, ih hvor de [skyder? Skryder?], jeg har Sikker Hansen Zo med, den bliver forevist for hele klassen. Lund finder den pragfuld. Vi faar sparegrisen, jeg finder ud af hvad der skal stå i rebussen. Følges med Inger hjem. Spiser og tager op til Stamp for et voksaft..[voksaftryk] Hilbjørns er her til kaffe, de har blomst med. spiser en masse slik og kager. Konfirmanterne har juletræ. K.F.U.K. do. [ditto] drikker en flaskke juleøl. Læser leksier og korekur. Faster ringer. Skriver ønskeseddel til dem.

Gunnar faar 24.

Leave a Reply