Lørdag den 2. Marts 1940

Vaagner først kl. 12, saa spiser vi frokost, jeg driller Chr., Dorf og læser de 20 af de 60 sider jeg skal opgive paa Mandag, saa opgiver vi foreløbigt. Vi er ude at prøve at skyde graaspurve, han siger, at han ramte en, da jeg ikke var der, men da han er der, rammer han ingen, og da han er gaaet, kan jeg ikke finde nogen, saa jeg er bange for, at det er løgn. Mor har krydderfed med hjem, jeg æder som var jeg betalt for det. Den polske konsul fra Nestved er her, i morgen skal far og mor besøge dem der, far skal præke der. Jeg er hæs, synger en masse og læser de første 20 sider engelsk, saa jeg ikke behøver at røre mere ved dem. Jeg plukker en julerose og en vintergæk i haven i dag. Vi skyder til maals hos Dorff. Jeg haar kun reppeteret de C. 20 sider i engelsk, men Dorff siger, at jeg kommer op i dem, og det tror jeg ogsaa selv.

Leave a Reply