Lørdag den 10. Juni

Kommer i sidste øjeblik. Kolby hører mig i aritmetik, jeg kan det, men det tror han ikke, saa han er meget hidsig. Vi faar fri fra Rosenholms dansktime, og faar frk. Rasmussen, vi er paa boldbanen, men jeg læser historie. Jeg køber tomater hos Suhr, vi spiser først frokost kl. 1, saa jeg maa spise med, derfor tager det saa kedelig lang tid. Fuglen har ikke været paa mit værelse i dag, desverre, saa der er ikke noget at tørre op, derimod gaar jeg i køkkenet det meste af dagen, saa ligger jeg i haven og læser ”Søstrene på Killekullen” færdig. Far falder og klager sig skrækkeligt, han har hovedpine og er gnaven. Jeg ringer til Karen Louise, hun er paa Fyn, jeg taler med husejeren, jeg skriver til hende. Far er saa gnaven at han laver en chene hvor han kalder mig dum og doven, han tilbyder at rejse og alt det andet sædvanlige vrøvl. Jeg tegner, mor er ked af det, vi tuder alle 3 og er nervøse. Jeg læser ”Ny paa Ejnen.”.

Leave a Reply