Lørdag d. 5. November

Jeg er oppe i Sibirien og kan det pænt, enten faar jeg mg+ eller ug-. I sang skriver vi nogle sange ned. Jeg laaner en sangbog til far, da han skal lære melodien til ”Hr. Peder rider mod Otte” [vist en sammenblanding, normalt er det ”Hr. Oluf rider om Otte”], far vil oversætte en litauisk dejna på den melodi. Gibber er usædvanlig flink i dag. Jeg faar mg- eller saadan noget i engelsk, bagefter er jeg oppe at skrive paa tavlen, det er rent til grin. Birthe kommer hen og vil ha’ mig til at gaa med runt i gaarden, hun er lidt paatrængende. Drengene sidder over i haandgerningstimen, men inde ved siden af, jeg laaner Bachs forklæde da jeg har glemt mit eget. Herhjemme sørger jeg for blomster paa mit værelse, saa læser jeg ”Styrmand Most” færdig, den er virklig god. Blomster fra fru Jensen. Mor køber sko. Jeg gør en masse gymnastik da jeg spiser omtrent ½ kringle. Dagbog for 4 og 5. Jeg drikker aftenkaffe med, tegner og syr Missen er inde, den er usædvanelig sød. I seng ved 11 Tiden.

Leave a Reply