Lørdag d. 26. November

faar ug i geografi, i engelsk faar jeg G og bagefter skal jeg sige en sætning, det kan jeg ikke. Kolby bebrejder os, at vi har lavet sjov med vikarius, vi faar vore geometriopgaver, jeg har faaet mg% – mg, i haandgerning syr jeg paa maskine det bliver rædselsfuldt. Jeg læser leksier til Mandag, der er ikke mange. Jeg læser en forfærdelig masse i ”Kronniker fra Garnitionsbyen.” Jeg spiser ikke megen mad, men jeg spiser en del slik, desverre. Jeg ortner selv mit værelse og mor og Fie har gjort rent. Jeg vander blomster og nusser runds som sædvanlig om Lørdagen. Jeg er hos gartneren. Jeg skriver en stil der hedder ”Efteraaret,” mor siger at den er god, og det synes jeg foresten ogsaa at den er. Far tilbyder mig slik, men jeg afslaar det smukke men farlige tilbud. Jeg er i styrtebad og bliver vældig ren. Jeg vasker haar. Mor har hovedpine og gaar tidligt i seng, det gør jeg ogsaa

Leave a Reply