Fredag d. 25. November

Læser leksier i gymnastiktimen, bliver hørt i naturhistorie, men faar ikke meget. Bliver hørt i skr. tysk, det er forfærdeligt, kan historie, men bliver ikke hørt, køre efter min cykkellygte, den er ikke færdig, saa jeg maa vente til i morgen med at hente den. Cykler sammen med Inger fra skole. Læser leksier, og gør det vældig grundigt, læser en del i Krønniker fra Garnisionsbyen, den er god. Redaktøren er i gaarden, men han kører med det samme. Først ved 6½ tiden faar jeg at hvide, at vi er indviteret derind, jeg vilde gerne have vidst det noget før, da jeg saa vilde have gjort som mor, sovet ??der [under?] middagen. Blæsten er ophørt, men det regner en lille smule. Gerda og Margrete er ogsaa derinde, men Karen kommer ikke. Vi hører god musik og ser billeder, faar dejlig kaffe med æblekage og landbrød, redaktøren vil køre os helt hjem, men far og mor har kort, derfor kører vi kun til AG [Amagerbrogade]

Leave a Reply