Lørdag 29. April 1939

Kommer forsent til geografi, vi laver en saadan sjov at den højeste karakter bliver tg- saa vi faar lektien om. I skrivetimen er vi sammen med den 2. klasse, vi faar tysk, jeg er oppe i en skriftlig sætning og har en Fejl. I geometri timen faar vi at hvide at vi har eksamen Tirsdag og Lørdag. Den anden klasse har haft 2 haandgerningstimer i dag, saa de faar lov til at gaa hjem, vi har det dejligt med maskinerne og faar lavet en masse (baade arbejde og sjov). Jeg gaar i køkkenet hele dagen og spiser, det er sidste verdag vi har Fie saa hun har travlt. Fru Poul Hansen og hendes søn der er løjtnan er her med en masse hyasinter, iris og tulipaner, de faar vin og chokolade og er meget søde. Jeg digter for første gang et lille, daarligt digt og laver en elendig tegning til. Klistre en mængde fotos i album. Jeg faar en dejlig vase hyasinter. Læser roman og strikker en del. Vander blomsterne og ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv.

Leave a Reply