Søndag 30. April 1939

Redaktørens ringer og indviterer os paa en tur til Hornbæk i dag, der skal vi ligge i en blokhytte. Vi gaar en tur i anlæget. Karin indviterer os ind til sig. Tirsdag, der skal vi høre aabning af den danske resturant paa verdensudstillingen. Efter et bryllup henter redaktøren os, frk. Sherbæk kommer paa ved Gammelkongevej, turen derop er pragtfuld, solen skinder og alt er yndigt. Deroppe samler vi kvas til pejsen, saa drikker vi kaffe og gaar en lang tur hvorunder vi kommer bort fra hinanden, vi plukker en buket strandblomster hver. Pastor Vig har købt et hus paa Amager, jeg glæder mig til at komme sammen med Bo. Vi har det forfærtelig morsomt paa turen hjem, de spiser aftensmad her ved 10 tiden vi har alle en glubende appetit. Jeg giver Fie et par billeder af mig selv. Klistrer billeder fra Lollandsturen 1937 i album. Fie pakker og giver mig sin adresse, vi vil skrive sammen, jeg skal ortne hendes sygekassebog for hende. Klokken bliver 1 inden jeg kommer i seng.

Mandag 1. Maj 1939

Leave a Reply