Lørdag 20. Maj 1939

Vi faar aarskarakter, 6,98, desverre. Jeg plukker en stor, praftfuld buket blomster til i aften. Ellen bager kokusmakroner men staar ved komfuret og venter paa at hver plade skal blive bagt, jeg synes at det ser saa fjollet ud at jeg begynder at bage 1 portion pleskner. Alle drengene i klassen -Evald skriver i min Hobby bog og jeg faar ogsaa Cristensen til det, han skriver vers. Mor og jeg tager ud til Aabulevarten, mors veninde har fødselsdag, vi gaar langs aaen hen til deres lejlighed, det er en pragtfuld tur langs landbohøjskolen. Jeg hjælper med at servere, vi har det forfærtelig hyggeligt og tænkter paa at gaa i Tivoli. De har mange kager og jeg forsømmer inted. Ved afskeden bliver mor og jeg indviteret paa en biltur til Hindsborg men vi har gester i morgen saa vi kan ikke.

Leave a Reply