Fredag den 24. Maj 1940

Aldrig har⊥ været saa sød som i dag, han er uovertruffen og jeg elsker ham vanvittigt. Jeg laver rabarbermarmelade og rører en sandkage, som bliver sort ovenpaa. Jeg strikker en farlig hovn [?] paa den graa vest og er i haven. Inger ringer at jeg skal komme derud, Rosenholm har gjort hende skør, men han kan jo ogsaa værer saa nederdrægtig charmerende. Vi sidder nede paa grøftekanten og snakker om hvore hjerteproblemer, det er et yndigt solskinsvejr, men pludselig kommer der en voldsom virvelvind, som river alle blomsterne af miabellerne, jeg skynder mig hjem, da det tordner og havner hos ⊥, hvor er han sød, mon han kan mærke at jeg er daarlig, for han er saa omhyggelig. Vi er ovre ved gadekæret at se alle guldemderne, der er kommet frem, far var bange for, at de var frosset. Der er 2 føl inde til kaffe, det er de første rigtig pæne føl jeg har set. Jeg laver frisurer paa W. og gaar i seng i mørke. Jeg sover bedrer i nat, men det er meget volsomt og jeg maa skifte.

Leave a Reply