Lørdag den 25. Maj 1940

Jeg er oppe kl. 9½, er hos ⊥, han har travlt, men er sød; jeg barberer sandkagen og gaar en tur til fiskene. W. og jeg luer gaardsplads, mor og jeg planter den runde gruppe til. Jeg klipper alle de nedderste grene af ”mit grandtræ”, det har far forbudt, men det pynter. Mor og jeg sidder en time i haven, jeg er snart helt brun paa ryggen, men har en farlig masse bumser. Jeg gidder ikke tage varmt styrtebad. Men W. vasker mit haar og jeg hendes, vi laver begge krøller. Jeg er nede hos ⊥, saa laaser mor døren og gaar op, hun kan ikke forstaa, hvor jeg er, men saa kommer jeg ind ad hoveddøren efter”at have gaaet en tur. ”Man bliver jo snedig med alderen. Jeg tegner ”Snehvide”, nu faar jeg efterhaanden merer øvelse, det er efter, at jeg er kommet ud af skolen. Jeg strikker en farlig masse og vi hører radio, Skamlebak sænderen er blevet til skramlebak. 2 tyske flyvere har rekogneseret ved englands kyst, de vænder alle 3 uskat tilbage.

Leave a Reply