Fredag d. 7. oktober

Vi har ikke noget for i Aritmetik, men regner opgaver hele tiden, vi skal være færdige med I. hæfte inden efteraarsferien. Jeg er vældig oplagt i haandbold og sætter det første maal jeg nogensinde har sat. i naturhistorietimen lærer vi nogle insekter ved navn og udseende. Vi faar diktat i den anden tysktime, Bork er rasende paa mig, lige meget hvad jeg gør saa er det forkert Møller fortæller sine sædvanelige krønneker i historietimen.

Jeg skynder mig at læse leksier da jeg kommer hjem, mit værelse ortner jeg ogsaa vældig pænt, der kommer 34 taarnbyere i aften til ”2.dagsgilde” Vi bager. De mennesker der kommer er smadder kedelige og jeg keder mig det meste af aftenen, Fischer Helgeshøj er med, han er morsom, jeg er med 3 hold oppe at vise mine konfirmationsgaver frem, jeg har en hel remse som jeg kan udenad. Far er træt og gnaven. Jeg gaar temmelig sent i seng da jeg hjelper efter at gæsterne er gaaet.

Leave a Reply