Lørdag d. 8. oktober

Jeg er skriveduks for Eri, jeg render c. 20 erinder for Gibber i det frikvarter. I engelsk skriver vi gramatikøvelse, jeg faar g men karakterene ligger meget lavt. I haandgerning begynder jeg at tegne et yndigt mønster af, jeg vil alave [lave?] det rødt og grønt. Jeg skynder mig hjem at ortne mit værelse og klæde mig om, kl 3 kommer Eri, Inge og Inger, de 3 drenge, Ove, Axel og Arli kommer ikke. Vi drikker te og kaffe i kabinettet, derefter gaar vi op at se mine gaver, Inger har en blomst med til mig, den er yndig. Vi ser ogsaa fortografier, far giver mig en masse og laaver mig endnu flere. Jeg temmelig tidligt i seng, og læser begyndelsen af en lang nat af Karen Bjergsø, [Karen Bjerresøe, En lang Nat, 1938. Udgivet da forfatteren var 16] den er meget godt, men temmelig fantasifuld, jeg er efterhaanden temmelig trær og sover derfor hurtigt.

Gunnar har dameselskab.

Leave a Reply