Fredag d. 6. Maj Taarnby

Jeg avlevere den  brochyre , som Lise har bedt om, hun maa sikkert komme med, ih, hvor jeg glæder mig til Alpeturen. Karen vil ogsaa gerne med, og hun vil spørge om det til i morgen. Jeg gir` spejderhagl, og Lise giver mig is, Jeg cykler ind mod Sundby med Lise, og hun glæder sig vanvittigt til det. ( Jeg faar % af de bileter til turen, som jeg kan sælge.

Jeg snakker med emigrasions betjenten og  englændoren paa vej fra skole.

Mor og Fie er på havearbejde. Jeg plukker en buket blomster, tar’ noen’ brosyre, og tager op til Jernhoff, hvor jeg tilbringer det meste af eftermiddagen. Da jeg kommer hjem, er Kornelhussen og tøsen paa besøg, Kornelhussen vil ikke med til Holland. Jeg er i sæbehuset, og hos bageren for mor. Tilbagebetaler de 50 øre, som jeg har laant af Arli. Køber en flaske wigartabeletter [Viagærtabletter] til 6.40 k.

Leave a Reply