Fredag d. 27. Maj Taarnby

Jeg laver en forfærdelig sjov, hos Borch, med 2 karikature, hun skælder, og græder, og tikker mig om at hvære stille i timerne, men jeg lover ikke noget. Der er nogle små tøser, i tysktimen, de fniser, og synes at vi er vældig sjove. Der er sidste dag, at jeg skal gaa i skole. Jeg bestiller 30 appelsinboller hos Olsen og faar de 10 med det samme. Mor er temmelig syg og ligger i sengen, bare det ikke er noget alvorligt. Jeg er ovre hos gartneren, at købe en blomst til mig selv fra mor, jeg køber ogsaa for 80 øre æbler. Jeg er henne at bestille albrektsen til at slaa vores græsplæne til i morgen. Vi bager. Eksamenen nærmer sig, og jeg kan ikke noget endnu, jeg maa læse i pinseferien. Jeg hilser paa Anders.

Jeg gaar tidligt i seng.

Jeg spiller badminton med Fie

Leave a Reply