Fredag d. 18. November

Jeg er oppe ved tavlen at regne et aritmetikstykke, som vi slet ikke har lært. Vi lærer mange nye ting i gymnastik. Vi har naurhistorie i vor egen klasse da nøglen til nat. er gået i stykker. Vi skal til at benytte en anden vej end den vi er vandt til naar vi tager fra skole, vi skal over den nye skole. Vi laver sjov i tysk, jeg faar en anm., bliver hørt og faar ros. I den 2. time laaner Ove min stilebog. I historie har jeg bogen aaben, derover er Møller forarget. Vi begynder at repetere. Vi laver en forfærtelig sjov i slutningen af timen. Inga og jeg er hos tandlægen, han er vældig flink. Jeg spiser frokost og læser leksier. Jeg har en ny byttebog med fra skolen. Far gir mig valdnødder. Skriver dagbog for 18-11.Læser leksier baade til Lørdag og Mandag, det er rart at være forud. Jeg hjælper mor at lægge tøj sammen, da Fie er til haandbold. Jeg fortæller mor at jeg gaar til tandlæge, bare Stamp ikke rodbehandler de to tænder.Drikker ikke kaffe.

Leave a Reply