Torsdag d. 17. November

Vi faar nogle morsomme forsøg i fysik. Ove er hjemme i den time, Rie ligger i sengen, vi driller Ove med at han har været hos hende med bananer. I religionstimen regner vi endel karakterbøger ud for Rosenholm, jeg regner 4 ud. Den lille sjove tøs løber efter mig i dag igen. Jeg cykler fra skole med Inger i dag. Jeg spiser frokost, far begynder et nyt konfirmationshold, i dag møder kun 40, men der kommer nok flere. Jeg læser leksier, vi har kun faa leksier for til i morgen, jeg er allerede færdig ved 4 tiden, og saa sover jeg middagssøvn til kl. 6. Jeg faar en kalender for 1939. Far gir mig ogsaa nogle æbler fra anlæget. Vi faar havregrød til middag, og bagefter faar vi fiskekarteng.[gratin?] Jeg spiser en masse. Det er kedeligt da jeg ellers har slanket mig hele dagen. Jeg løber en tur i gaarden, skriver dagbog for i dag. Mor faar kjole fra Lisa Pfeifer. Tidligt i seng, læser i Panser og Pla

Karen F. og Inger B. er he, vi høre torsdags…[?]

Leave a Reply